Verzorgingsproducten

Gepubliceerd jun. 25, 22
6 min read

Aloe Vera

RugpijnWellness Producten

Maak een afspraak zodat u gegarandeerd geholpen wordt of kom langs op donderdag 23 oktober van 10. 00 t/m 16. 00 uur. Kuypers Hair & Wellness vindt u aan de Varkensmarkt 5-6 in Lichtenvoorde. Tel - De moderne wellness producten van 2022.: 0544-376552.

SCHOONHEIDSINSTITUUT ANTWERPEN MET OOG OP GEZONDE VERZORGING OP LANGE TERMIJNHuidtherapie Zuid staat gekend als top biologisch schoonheidsinstituut Antwerpenmet een breed assortiment biologische producten. Steeds meer en meer lezen we de ingrediënten op de etiketten van persoonlijke verzorgingsproducten. aloe vera. We leven in een maatschappij waar mensen bewuster zijn van veel zaken, en bewust kiezen voor gezondere alternatieven, met bewezen postieve effecten op lange termijn.

Alternatieve Gezondheid

Niet enkel een hype, maar ook steeds meer mensen worden intolerant of krijgen te maken met allergieën en huidreacties. Vaak is dit ook bij bepaalde levensfases: daar waar je vroeger alles kon eten en opsmeren, kan je 'ineens' niet meer tegen dit of dat ingrediënt. Dat is volstrekt normaal. De mens en ons lichaam is voortdurend in beweging.

BIOLOGISCH GETEELD EN VERPAKT IN FRIESLAND Bij huidtherapie zuid hebben we bewust gekozen voor enkel puur natuurlijke producten in samenwerking met een herbolisten koppel uit Friesland. Zij hebben de afgelopen jaren al hun tijd en positieve energie gestoken in het zelf biologisch telen van alle planten en kruiden. Alle producten en samenstellingen zijn goedgekeurd en gecertificeerd.

Natuurlijke Verzorgingsproducten

Huidtherapie Zuid mag profileert zich daarom als biolgisch schoonheidsinstituut Antwerpen. SKJINCARE VOOR UW SKIN - CARE, GEEN MASSA PRODUCTIE Wij bij huidtherapie Zuid schoonheidsinstituut Antwerpen, hebben gekozen voor het verkopen van deze bio producten onder de naam Skjincare (zonnehemel). De naam SKJIN betekent in het Fries Schoonheid, vandaar de woordspeling SKJINCARE voor uw skincare.

Eenvoud, openheid, en puur natuur, daar is waar we voor staan in de verzorgingen van Huidtherapie Zuid. Een ander voordeel: de producten worden niet massaal in een multinational geproduceerd, maar in een family-business, kleinschalig, en met veel liefde bereid. HET ASSORTIMENT SKJINCARE PRODUCTEN ONDER DE LOEP U kan de SKJINCARE producten aankopen aan de receptie van Huidtherapie Zuid.

Ontdekt De Natuurlijke Verzorging En Wellnessproducten

Holistische Lichaamsverzorging. Bij de ontwikkeling van persoonlijke verzorging kijken we bij Dr. Hauschka naar jouw behoeften. Het gaat hierbij om het ondersteunen van het lichaam in haar eigen kracht met het versterken en in balans houden van impulsen. Dus elk product - of het nu een lotion, olie, een crème of een poeder is - heeft zijn eigen unieke samenstelling.

Met de natuurlijke verzorgingsproducten van Dr. Hauschka kom je volledig tot rust. Lichaamsverzorging als persoonlijk ritueel (gezichtsbruiner). De verkwikkende douche in de ochtend, zachte, verzorgde handen om de koudere dagen mee door te komen en een verwarmende olie voor het slapen gaan - je kunt persoonlijke rituelen afleiden uit je dagelijkse verzorging.

Rugstretcher

DaglichtlampWarmtetherapie

De geur van onze Lichaamsverzorging verbindt je steeds weer opnieuw met deze kostbare momenten.

VerzorgingsproductenLichaam Zonder Gif

De Gezond & Fit Voordeelkaart biedt exclusieve kortingen op gezonde producten en diensten zoals voeding, verzorgingsproducten, beautybehandelingen, sportlessen en wellness locaties. Maak een gezonde en verantwoorde levensstijl gemakkelijk met deze voordeelkaart! Naast deze scherpe deals is het ook mogelijk om de kaart op te waarderen met een saldo naar keuze - sport artikelen.

Wellness Producten

Warmte heeft een heilzame werking op lichaam en geest. Het brengt ontspanning, ondersteunt bij verkoudheid en beginnende griep en verzacht buikpijn en andere vervelende pijntjes. Een warm bad of een warme douche biedt maar tijdelijk uitkomst. Daarom brengt Coselle wellness een collectie warmteproducten die effectief en prettig zijn in gebruik.

Welzijn voor lichaam en geest De collectie van Coselle wellness bestaat onder andere uit nekwarmers die direct de spanning en spierpijn in je nek, hals en schouders verlichten. Door de ergonomische vorm storen de warmers niet en zijn ze zelfs in bed comfortabel te dragen. Voor echte koukleumen is er bovendien een heerlijke warmteshawl.

Daglichtlamp

Heb je last van pijn in de rug, heupen of buik, dan biedt de flexibele rugwarmer uitkomst. Door de warmte verminderen pijn en spanning en verdwijnt de kou. Ook koude voeten zijn verleden tijd dankzij de opwarmbare sloffen. Daarmee kom je de winter wel door! De producten kunnen ook ingezet worden om te koelen.

De kracht van aroma’s Geuren kunnen aangename gevoelens oproepen doordat ze inwerken op het limbische systeem in onze hersenen. Daarom zijn alle warmteproducten gevuld met een mengsel uit graankorrels en een natuurlijke kruidenmix die een prettige geur afgeeft (massageapparaten). Zo zorgt de lavendel voor een ontspannen en rustgevend gevoel. Deze aroma’s bieden, in combinatie met de warmte, een krachtige oplossing bij tal van lichamelijke ongemakken.

Duurzame Producten Shop En Gifvrij

Er zitten geen schadelijke stoffen in de materialen en de natuurlijke inhoud van de warmteproducten is als 100% veilig bevonden. Alle modellen hebben een uitneembare vulling, zodat je het omhulsel tussendoor kunt wassen. Ideaal zodat je nog jarenlang op een schone en veilige manier kunt genieten van je favoriete warmteproduct.

Steeds meer horen we van producten die schadelijk zijn voor je lichaam en/of het milieu. We zijn ons meer en meer bewust van wat er gezond is en wat niet, met als gevolg dat de verkoop van natuurlijke producten in de lift zit.

Peeling Producten - De Geheime Mooimakers

Ontvangstruimte Voordat u van uw behandeling kunt gaan genieten, kunt u op de loungebank in onze ontvangstruimte alvast helemaal tot rust komen met een cappuccino of kopje thee. Behandelruimtes In onze adellijke behandelruimtes kunt u helemaal tot rust komen en het dagelijks leven even laten voor wat het is. Onze prinsheerlijke, verwarmde en licht masserende wellnessbanken maken uw schoonheidsbehandeling compleet - massagekussen.

Binnenkijken Het scherm hieronder kan een paar seconden zwart blijven omdat de video geladen wordt. De moderne wellness producten van 2022. Het kan daarom enkele ogenblikken duren voordat u binnen kunt kijken. Wij kiezen voor kwaliteit U kunt bij ons terecht voor advies en behandelingen met producten van de beste kwaliteit. Wij zijn erkend specialist van vooraanstaande merken.

Inspiratie Voor Een Gezonde Leefstijl

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vinden ze bij Cenzaa belangrijk! Met CND™ SHELLAC™ kies je voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten. CND™ SHELLAC™ wordt eenvoudig verwijdert in 8 minuten met de CND™ Nourishing Remover zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel en is dus geheel veilig om te dragen, zelfs voor zwangere dames! Het Franse Decléor formuleert unieke huidverzorgingsproducten op basis van cosmetische aromatherapie.

Slechts enkele druppels olie aangebracht na de reiniging en vóór het gebruik van de verzorgende crème, helpen de huid in balans te brengen, de textuur te verfijnen en de teint helderder te maken. Wanneer producten van Dermalogica in aanraking met de huid komen, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis.

Rugpijn

VoetverzorgingGezonder Leven

Zij streefden ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hier aan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid. La Colline skincare is gebaseerd op de unieke combinatie van Zwitserse expertise op het gebied van de strijd tegen huidveroudering en actieve plantaardige extracten.
aloe vera

sporten

warmtetherapie

solarium

sporten

verzorgingsproducten

Lycogel is een herstellende en goed dekkende foundation die de poriën niet verstopt. De producten zijn geschikt voor elke gelegenheid; van minimale dekking voor een dag aan zee tot maximale dekking na een cosmetische ingreep - solarium. Marc Inbane is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische (natural tanning spray) producten.

Meer van Overige

Navigation

Home

Latest Posts

Beste Padel Racket

Published Oct 09, 22
7 min read

Drie Aanraders Voor Wie Van Beauty Houdt

Published Aug 09, 22
5 min read

Biologische Verzorgingsproducten

Published Jul 30, 22
6 min read